SERVICII

Servicii

Celtic Campers este o afacere de familie inceputa in 2018 in Dublin, Irlanda continuata din 2021 in Romania. Suntem autorizati RAR si suntem parteneri Reimo, Eberspacher, CTA si BV Productions

Omologare

Suntem firma autorizata RAR pentru conversia si/sau amenajarea vehiculelor rutiere precum si pentru montarea si/sau modificarea de componente si sisteme care afecteaza caracteristicile de omologare. Pe scurt, suntem autorizati sa proiectam si sa executam conversii integrale si sa montam elemente precum aere conditionate, sisteme de incalzire independente, acumulatori suplimentari si scaune/banchete suplimentare. Apeland la serviciile noastre ai garantia ca lucarea de conversie se incheie prin omologare M1 cu CIV nou.

3D Smart dent Picture
3D Smart dent Picture

Proiectare

Iti doresti o conversie facuta in regim propriu si ulterior omologata? La noi se poate. Oferim serviciul de proiectare, consultanta si supraveghere lucrari astfel incat, de la primul surub, sa fii sigur ca respecti cerintele pentru ca lucrarea ta sa poata fi omologata. Discutam de la inceput proiectul, iti punem la dispozitie plansele de executie, iti oferim consultanta si supraveghem lucrarile tale pana la final. Lucrarile ce tin de elementele de siguranta vor fi obligatoriu executate de noi astfel incat sa putem omologa conversia la sfarsit.

Scaune si banchete suplimentare

90% din vanurile de pe piata, noi sau second hand, vin cu2 sau 3 locuri in centuri, toate pe primul rand. Daca iti doresti doar 2 locuri sau chiar tot 3 dar dispuse 2 + 1 sau 2 + 2, noi oferim solutiile si le implementam. Reducem numarul de scaune in CIV sau marim numarul lor prin montarea de scaune suplimentare certificate si care, in urma omologarii, vor fi trecute in noul CIV.

3D Smart dent Picture
3D Smart dent Picture

Conversii complete

Conversii - calatoria masinii tale de la van la campervan incepe cu o discutie amanuntita despre necesitatile tale, cum vrei sa exploatezi campervanul, numarul membrilor familiei, durata calatoriilor, stilul de viata. Toate aceste informatii sunt baza de plecare pentru propunerea de conversie pe care o facem. Discutam despre izolatie, necesitatile de energie electrica, scaune suplimentare, layout-ul amenajarii. Folosim doar materiale de calitate si echipamente de top. Lasi van-ul la noi si il iei campervan, totul in cca 60 zile. Inclusiv noile acte care atesta statutul de autorulota.

Esti pasionat de conversia camperelor?
Vino să lucrezi cu noi.